21.1.10

Meie päev

Täna viisin jälle Grete Mai ise lasteaeda. 17 miinus kraadi ja pime oli veel, kui kelguga lasteaia poole kimasime. Aga kui tagasi tulin, hakkas päike tõusma ja see oli küll fantastiline pilt, selle nimel pole küll mingi probleem hommikul kell 8 külmaga õue ronida.

Edasi läheb meie päev nii:
8 ajal ärkab ka Kaspar, mingi aja pärast on tal hommikusöök ja siis mängib u 3h.

11-11:30 ajal hakkame tavaliselt õue sättima. Kuna nii külmad ilmad on nüüd, siis natuke aega magab Kaspar õues ja pärast lükkan käru külma koridori ja seal ta magab ka veel 1,5-2h vähemalt. Eile ma jõudsin selle ajaga toad koristada, imurdada, nõud pesta, kappides riideid sorteerida ja ära pakkida, kooki küpsetada, salati õhtuks valmis teha, riided triikida. Tõeliselt kasulikud 3h.

U 15 ajal Kaspar ärkab. Siis on ta päris näljane ja teeme lõunasöögi. Peale seda on jälle vähemalt 3h mänguaeg. Vahepeal tulevad issi ja õde koju ja see on tema jaoks suur vaheldus. Eile näiteks, kui Kaspar kuulis(aga ei näinud), et välisuks tehti lahti, hakkas nii särama ja ütles: "Isss, ssss!" see oli päris armas hetk.

U 18-18:30 paiku teeb ta veel ühe pooletunnise uinaku. Pärast seda on mänguaeg õega, vahepeal veel õhtusöök ja u 20 ajal lähevad lapsed vanni.

21:30 hakkab ööuni tulema.


Selline Kaspari päev hetkel, 9 kuuselt, välja näebki.

No comments:

Post a Comment