13.1.10

Rekord e. palavik vol. 2

Eilne päev läks suht rahulikult. Kaspar magas palju ja palavik läks õhtuks 38 peale, aga kuna ta palju kaebles, siis ennem ööund panin ka küünla, mis laps ikka piinleb, äkki siis natukenegi on parem. Palavik läks arvatavasti alla, kuna kutt oli täitsa jahe ja tuju ka pisut paranes.

Varahommikul aga tundsin, et ta hakkab jälle kuumemaks minema, kuna ta aga rahulikult magas siis ei hakanud kraadimisega segama. Hommikul saatsime Grete Mai lasteaeda, tegime hommikused protseduurid ära ja kraadisin....39, 3. Kaspar oli kuum küll ja silmad hallid, aga seda ma ei uskunud, et kohe nii kõrge palaviku saame. Varem pole meie peres kraadiklaas nii palju näidanudki. Kohe panin küünla ka ja helistasin perearstile.

Praegu muud polegi, kui lasta tal puhata, juua palju(ka kummeliteed) ja jälgida. Pereõde ütles, et võib vabalt hambast see olla. Ila voolab ka meeletult, valge hambake kumab läbi igeme ja väike verevalum on ka seal juures. Kui Grete puhul pole hammastetulek üldse probleemne olnud, siis nüüd on Kaspariga kohe topelt vaevaline. Vaesekene, peab niimoodi kannatama! Ei taha ta hetkel ei mängida, ega üksi olla, emme süles on kõige parem või kaisus magada. Ootame juba oma rõõmsat poissi tagasi....

No comments:

Post a Comment