4.3.11

Elu


Lapsed on meil täielikud Eesti Laulu fännid. Kaspariga kuulasime ükspäev Outlodzi, Kaspar säras nagu ladva õun, plaksutas ja tantsis kaasa. Siis aga küsis meie laste lemmikut, Itahakat, tema keeles siis papapeiii, papapeiii , ta nii imearmsasti hääldab seda.

Kodune kutt
Meie väike elektripäike sõitis just torust alla

Jälle peaaegu paar nädalat viimasest sissekandest möödas. Kenasti läheb! Grete on nüüd neli nädalat lasteaias käinud. Kaspar samuti minu tööpäevadel käib mamma-papa juures. Pärast Hiiumaalt tulemist on tal köha, aga õnneks pole ka see väga hull, nii et natuke ringi liikuda saame. Usun, et see vitamiinide andmine ikka nii palju aitab, et haigused mööduvad kergemalt.
Õues käisime alles selle nädala keskel pikemalt, nii külmad ilmad on olnud ju. Nüüd lõpuks on see suur külm vast taandumas, temperatuur viimastel päevadel nulli lähedal. Kevade tunne on küll. Päike paistab ja meie maja taga on väga mõnus õues olla, ukse juures kütab päike väikse nurga nii soojaks, siis on hea lumehunnikus kühveldada. Hanged on ikka veel meeletult suured maja taga ja täpselt kõnnitee peal, ei kujutagi ette, millal need ära sulavad, et saaks maja tagant uksest jälle otse väljas käia.
Eelmine nädalavahetus oli tõeline sünnipäevade ralli, laupäeval üks ja pühapäeval kaks pidu. Laste sünnipäevadel käisime ainult Gretega kahekesi, poisid olid kodus. Linnavanaema sünnpäevale läksime kogu perega. Gretel oli lõbu laialt, sai kahes erinevas mängutoas ikka mõnuga mängida. Ja temaga kahekesi on jube mugav käia, ta saab ju ise enamus asjadega hakkama ja ei pea tal pidevalt sabas jooksma ja turvama. Grete on juba mõnus kaaslane.

Täna, reede hommikul, ärkasin ma selle peale, et Grete astus magamistuppa sisse ja pistis mulle võileiva kätte. Ma unesegasena ei saanud midagi aru. Ta siis teatab, et tal on lasteaiast puhkepäeva vaja ja ta jääb täna koju :)Ainar oli juba länud, nii et ju ta oli issilt ka juba vaba päeva välja kaubelnud ja mulle käis ainult fakti teatamas :D

4 comments:

  1. Muumidega dressid! Vinge!

    ReplyDelete
  2. 4 nädalat lasteaias on ka kõva sõna!! Tubli!

    ReplyDelete
  3. Jaa, see 4 nädalat tundub tõesti uskumatu :) Ehk läheb nii ka edasi.

    ReplyDelete
  4. ja see võileva asi on super ... ja et lasteaiast vaba päeva vaja- no kui vaja siis vaja, noh :D:D:D ... Grete on tegija!!!

    ReplyDelete