20.5.10

Hullud sääsed

Läksin eile lastega suvilasse. Ilm oli super, Kaspar otsustas ka esimesed 1,5 tundi magada ja nii ma sain rahulikult muru ära niita, et siis pärast sellel lesida ja lastega mängida. Päeval läks ikka meeletult soojaks, siis ei suutnud peale (pool )varjus lebamise midagi teha. Muidugi lastel tuleb kogu aeg järgi joosta. Kaspari lemmik on trepp.(ta on veelgi hullem turnija, kui Grete, kes sama vanalt mööda tavalist redelit sauna katusele ronis, nii et ma ei kujuta ette kuhu Kaspar see suvi ronida kavatseb :D ) Kaks astet seal ainult on ja ta siis käkerdas seal üles ja alla, edasi ja tagasi vähemalt poole ajas küll, kui suvilas olime. Grete on suvilas juba nagu vana kala, toimetab ringi, varem on hirmsasti aidanud aiatöödes, täna aga keegi ei viitsinud selle kuumaga midagi teha. Lesisime ja mängisime vaibal ja uurisime vanakooli mängiasju :P natuke jalutasime teiste majade vahel ringi. Grete jooksis niikuinii paljajalu, Kasparil võtsin ka mingi aeg jalad paljaks ja tal polnud sest sooja ega külma, paterdas endise hooga edasi. Mõnus, see on ju nii kasulik :)
Kui Kasparil aga õhtupoole uneaeg hakkas tulema, hakkasime koju sättima. Grete polnud veel jõudnud magama jääda, kui möödusime Ainari töökaaslase suvituskohast, kus on batuut. Ja sinna sisse me keerasimegi. Plaanis see polnud, aga kukkus nii välja ja lõpuks saime sealt minema alles kella poole kaheksa ajal õhtul. Seal saab kiikud ja hüpata ja liivakastis mängida ja mänguautodega sõita ja seal on Gretega samavanune poiss ka, Andero :) ja Grete ei suutnud miskipärast seda nime algul öelda ja kutsus teda Lisandriks :D Kaspar ärkas ka mingi aeg ja trööbeldas ka seal mõnuga ringi.
Aga kui päike hakkas puude taha minema, siis hakkasid välja tulema sääsed, mis on see aasta meeletult suured. Kasparil oli pea kogu aeg neid täis. Eile veel ühtegi punni üles ei tulnud, aga täna ärgates oli vasakpoolne meelekoht täitsa punase-täpilise kirju ja juuste sees on ka meeletult punne. Loodetavasti need väga ei sügele, see pole küll siis meeldiv :S

1 comment: