4.4.11

Lõpuks kevad?

Juttu on, aga pilte pole ammu olnud. Valisin siis viimase nädala tegemistest mõned hetked. Pildid on vales järjekorras, uuemad on üleval :) Seda võib ka õues tehtud piltide järgi aru saada, sest viimaste päevadega on meeletult lund ära sulanud. Täna on täiesti silmaga näha, kuidas iga tunniga lumi ja jää kaob. Päeval oli õues 10 soojakraadi ja päikegi pistis nina pilve vahelt välja. Väga, väga mõnus oli. Kasparile panin ka kummipüksi jalga, et las siis kondab mööda lompe ja pori :) Ta polnud väga aga huvitatud, sest natuke on veel haigust sees ning uni ja väsimus kippus hoopis peale. Praegu ta päevahoius pole käinud, lapsi hoidis eelmine nädal hoopis onu Rein. Lastel on temaga väga lõbus :)

Grete läks täna jälle lasteaeda rõõmsalt. Seekordne haigus on õnneks seljatatud. Hommikused(ka Kaspari lõunauni) ärkamised on taas tavalisele ajale nihkunud ja ärkamisega polnud probleeme.
Hommikul võttis Grete Mai venna sülle ja seletas: "Õde läheb täna lasteaeda, aga ma tulen õhtul tagasi!" Üldse on Grete viimastel päevadel nii ülimalt mõistlik olnud, kuidagi hoopis arukam jutt ja tegemised on tal. " Emme tahab rahus oma asju teha, tule ära, " ütles ta Kasparile, kui ma lilleseemneid potti panin :)
Praegu tuli ta mu juurde köögi laua taha joonistama: " Oi, kes supi on maha ajanud...on ikka mõistus!" :DDD
Lasteaiast koju tulles teatas ta, et tahab ka suppi. Ma siis tõstsin talle Kaspari pooliku supi ette. Grete: "See on ju venna supp, noh. Ole mõistlik!"
Selliseid ja teisi pärleid tuleb terve päeva, päris koomiline on kuulata.
Nüüd on ta ka hirmsasti huvi hakanud tundma tähtede kirjutamise vastu. Sünnipäeva kaarte oleme viimasel ajal palju teinud ja eriti oluline on siis ise peale kirjutada. Mina näitan ette ja tema teeb järgi.


Venna, tule minu opasse 04.04
10 kraadi sooja.
Emmega istutati lihavõttemuru ja lilli rõdukasti jaoks.

Siis kui Kaspar tegi emmega muffineid, istutas Grete issiga arbuusi seemneid :)
Reede/laupäev sõpradel külas.


Grete järjekordne stiilinäide magamajäämisel.
Eelmine kolmapäev oli meil naabritüdruk seltsiks.

Viimane lumememm 30.03

Laste lemmiktegevus ja Kaspari magus uni.

Lapsed onu Reinuga ja emme tehtud mütsidega.

Grete ehitab legodest juba päris osavalt maju ja muid ehtitsi.

No comments:

Post a Comment