5.4.11

Tähtis päev

5 aprill on igati tähtis päev. Täna on isegi kaks sünnipäeva!!! Mõnus päev: sinine taevas ja päike paistis juba hommikul, et sünnipäevalastele sära silma tuua ;)

Soovime õnne kogu pere poolt väiksele vanaemale ja tädi Liisule!

Lisaks käisin täna hommikul Kasparit lasteaeda kirja panemas. 11 aprill on lahtiste uste päev, lähme Kaspariga koos siis lasteaeda uudistama. Gretega ma sellel üritusel ei käinud, kuna kutse tuli hiljem. Lähme käime ära, kuulame, mis põnevat räägitakse ja näidatakse. Nüüd tasub vaid pöialt hoida, et saame samasse rühma, kus Gretegi sõimes käis, täpselt Grete praeguse rühma all. Seal on toredad kasvatajad, mulle tuttav keskkond juba ja mugav ka lastel järgi käia. Kuna aga see aasta avaldusele mingeid eelistusi märkida rühmade osas ei saanud, siis võib ka juhtuda, et meid pannakse mujale. Pöidlad pihku!

Kui lasteaiast tagasi tulin( u 8:45), siis Kaspar magas alles. Ainar läks ka tööle ära ja Grete viisin ühtlasi juba hommikul lasteaeda. Kui Kaspar ärkas, oli tuba tühi. Hüüdis mind oma voodist, küsis opasse ja järgmine igatsev pärimine oli kohe õe järgi: "Pä?" (nii kutsutakse meil õde praegu :)) Ma siis räägin, et lasteaias on. "Ättä?" Ka pole, tööle läks juba. Korra küsiti veel mõlemat ja siis juba Pa-pa-reid :) Grete suur lemmik on nüüd"issi-laul" Orelipoisi "Valss". Laulab ise: Laiali on kõik mõtted ja tunded, laiali on kõik taevas ja maa :DDD

Ilusat päikselist teisipäeva kõigile!

2 comments:

  1. Tädi Liisu tänab :)

    ReplyDelete
  2. Sa räägi juhatajale oma rühma-eelistusest:-)
    Hela

    ReplyDelete