15.8.11

13.08 KINO

Laupäeval käisime kogu perega kinos. Lapsed siis said üldse esmakordse kinokogemuse. Filmiks sai valitud Autod 2. Kuna selle tegelased on ka Kasparile tuttavad, siis arvasime, et vähekenegi miski teda köidab.

Juba kodust lahkudes häälestasime ennast lainele, et kui lastele ei meeldi, siis tuleme ära, mitte ei ürita neid iga hinna eest lõpuni vaatama meelitada. Grete ikka teel linna uuris, et kas seal on pime ja kas muusika on kõva, need on tema väikse hirmud, mis teda häirisid. Seeeest Kasparil polnud õrna aimugi kuhu teda viiakse :DD

Solarise keskus oli paksult Auto filmi reklaame täis, Kaspar oli sillas :) Piletid ja popkornid ostetud, suunusime saali. Lastel oli põnev. Vaatasime reklaame, kui Grete teatas, et tal pissile vaja minna, õnneks saime rahulikult asjad aetud ja filmi alguseks tagasi. Ainuke, mis häiris oli, et lastefilmidele ka nii pikad reklaamid ette pannakse. Arvestades, et film kestab 1h 40 min, siis on see nii väikeste jaoks ikka väga pikk aeg paigal püsida. Siuke tunne, et laps ei saa arugi, mida ta vaatama tuli.

Ja lõpuks hakkas ka kauaoodatud Autode film. Niikauaks kui popkorne jagus, istusid lapsed liikumatult ja vaatasid huviga. Kuna oli tegemist 3D filmiga, siis saime ka prillid. Algul lapsed keeldusid neid ette panemast. Siis oli nõus kaspar neid proovima ja tänu sellele ka Grete Mai. Gretele kmeeldis, aga kuna need on ikkagi suht ebamugavad, siis ikka suurema osa ajast vaatasid lapsed ilma prillideta. U poole pealt hakkasid lapsed nihelema. Tahtsid kohti vahetada ja natuke ringi liikuda. Samas nad tegid seda hääletult ja rahulikult, nii et korrale polnud vaja kutsuda ja ka mitte äraminemisele mõelda. 15 min enne lõppu väsis Grete ära, ta polnud päeval lõunaund teinud. Pisut vääksus, et lähme ära ja enam ei taha, aga kuna lõpuni nii vähe aega oli jäänud, siis suutsin ta kummikommidega "ära osta" :D

Kokkuvõtvalt jäime väga rahule ja lapsed olid väga tublid. Hea, et esimene kord neile positiivselt meelde jäi ja see innustab ka teinekord minema. Grete ikka kordas, et väga meeldis, tore oli :) Järgmine kord, aga valis ainult lühema multika.

No comments:

Post a Comment