15.8.11

Kaspar lasteaias


Peaaegu 2 aastata tagasi 1. sept sai see blogi alguse just Grete Mai lasteaeda minekust ja nii kaua olengi ma laste tegemisi üleskirjutanud. Ja juba ongi aeg Kasparil lasteaiaga harjuda. Kaspar hakkab samas sõimerühmas käima, kus Grete Maigi käis ja rühmad asuvad üksteise peal.

Täna oli esimene päev. Loomulikult ei saanud keegi meist hommikul voodist üles. Ilm oli jahe ja pilvine, mõnus magamiseks :) Kui aga Grete Mai ärkas, sai hoo sisse ka Kaspar. Ruttu hommiku toimetused tehtud, kogu kamp autosse ja lasteaeda sõit. Grete Mai läks issiga, Kaspar emmega. Kasvatajad palusid, et esimene päev oleksid lapsed kuni lõunauneni ja koos emmedega. Selline harjumise ja tutvumise päev.

Kaspar oli väga tubli, toas toimetas ise, ma olin osa ajast silma alt ära ja polnud probleemi. Sõi tublisti, käis hea meelega käsi pesemas ja kõikidele wc pottidele oli vaja ka vesi peale tõmmata :) Kaspar on ju meil täiesti mähkumees, õnneks aga mõned korrad oli nõus potil käima. 11 paiku läksime ka õue. Seal juba ootas meid Grete Mai, kes kauples ka ennast väikeste hoovile vennakesele toeks :) Kui sinnamaani oli kõik okei, siis õues sõitis ta autodega ringi ja suutis 4 korda kukkuda. 4. kord oli siis lõpuks piisk karikasse ja nutt lasti päris kõvasti kuuldavale ja emme süles oli siis kõige parem. Lõunasöögi sõime ka lasteaias. Kaspar hingas endale selle supi sõna otseses mõttes sisse :D Ilusti ise suure isuga sõi, magustoiduks veel natuke saiavormi ka peale. Kui kõht täis, kadus ta silmapiirilt. Ma jäin kasvatajag jutustama. Mõtlesin siis, et kuhu väikemees kadus. Kaspar tuli mähkud ja püksid allalükatult ise poti pealt :D No on ikka lahe mees :)

Käisin Grete Mail ka teisel korrusel järgi ja läksime lõunaund koju magama. Mõlemad lapsed said veel poest väikse mänguasja kingituseks ja õhtuks võtsime tordi ja lastešampuse :D Vat sellised tublid lapsed ja hea päev.

Homme uue hooga ja uute väljakutsetega...sellest aga juba homme......

1 comment:

  1. Anonymous16/8/11 09:17

    Üleüldse vahva väikemees. Söögi piltidel nii tõsiselt ametis.Mõmsik Sinu TÖÖ on alguse saanud!
    vanaem.

    ReplyDelete