19.8.11

4. päev lasteaias

Neljapäev oli puhkepäev, lapsed olid siis mu õe juures.

Reedel jälle lasteaias. Täna siis tekkis väike probleem lasteaeda sisenemisel. Grete Mai ja Kaspar lähevad erinevast uksest lasteaeda sisse, aga uksed asuvad kõrvuti. Kaspar avaldas ka siis soovi minna hoopis õega. Üsna järjekindel oli. Noh, okei, läksime siis vaatasime kalu ja muid loomi ja mõtlesin, et lähme siis rühma teisest uksest. See ka hästi ei sobinud kutile ja ta arvas, et võiks ikka trepist üles Gretele järgi minna. Võtsin ta siis sülle ja nii see nutt kuuldavale lasti. Hästi ei sobinud see oma rühma minemine. Lisaks üks poiss, kes äsja jõudis, nuttis ka üsna hüsteeriliselt ja seegi vist lisas õli tulle. Üritasin kiirelt Kaspari tähelepanu mujale suunata ja viisin ta pesuruumi käsi ja autot pesema. See Kasparile meeldis ja nutt jäi ka kohe järgi.

Lõpuks saime ka rühma mängima. Kaspar aga keeldus lühikesi pükse ja sandaale panemast, aga kasvataja arvas, et pole mõtet teda ärritada, et mingu ma minema ja ta ise siis riitab lapse pärast poole.

Lastele pidin siis pärast lõunaund järgi minema. Kõik oli hästi läinud jällegi. Üks sinikas ka otsa ees: väike kokkupõrge liumäel. Kaspar sõitis mingile tüdrukule otsa, tal pidi kuklas muhk olema :)

Nüüd nädalavahetus vahel, puhkavad....


Nüüd tuli veel lisaks suvistest edusammudest kirjutada.....Kasparil on nüüd kõik 20 piimahammast suus. Viimaste tagumiste(ülemiste purihammaste) nukid tulid puhkuse ajal välja, juuli lõpus siis. Täna vaatasin, et praktiliselt kogu plaat on väljas.

No comments:

Post a Comment