26.8.11

Nädala kokkuvõte

Lõppemas on siis teine nädal juba, kui lapsed lasteaias on olnud. E, T, N käis Kaspar rühmas, kolmapäeval oli tal vaktsineerimine, mis 2 aastaselt haiguse tõttu tegemata oli jäänud.

Ilusti läks, kasvatajad kiidavad. Juttu tuleb aina rohkem, üks hommikul teatas mulle täislausega: "Madisel on hall auto!" :D Praegu on eriti aktuaalne õiged sõnalõpud, ta nii üritab kõiki asju õigesse käändesse panna. Kui hetkel on seis selline, et kodus ei saa ilma mähkuta üldse olla, siis kasvatajad jällegi ütlesid, et huvi poti vastu on olemas ja proovib seal käia. Esimestel päevad ainuke probleem oli, et Grete läheb ju endiselt teisest uksest ja siis Kasparil vaja ka sealt minna ning siis see väike nutt tahab tulla, aga nüüd oleme isegi sellest üle saanud. Rühma jääb ta endiselt nii, et kui mängima hakkab, siis ma hiilin minema. Pole mul südant veel talle tsau teha ja kui ta nutma hakkab, et kasvataja ta mu küljest ära peab rebima.

No ja siis see kehvem uudis, et täna on teise nädala reede ja nohu on platsis. Ei midagi suurt, aga ikkagi tatti tuleb. Oleme täna kodus, loodatavasti saab ta järgmine nädal ikka lasteaeda juba minna. Grete on terve, aga soovis ka oma kalli venna Kaspariga koju jääda. Taastume siis kõik koos.

No comments:

Post a Comment