15.2.12

...


Grete Mai pole ammu ühtki uut ja suuremat puzzlet saanud ja vanad on juba suht väiksed ja ammendanud end tema jaoks. Nii tõime tema valikul poest printsessidega puzzle, 150 tükilise. Esimesel õhtul kohe proovis, algul nokitses miskit kokku, pidas väikse pausi ja siis pani edasi. Tükk aega ikka nokitses, me ainult suuliselt juhendasime, kuidas oleks lihtsam. Aga endal oli tal tahe ikka nii suur, et silm oli küll juba pool kinni suurest unest, aga kokku pani. Nüüd paneb iga päev korra või vahest kaks korda aina uuesti ja uuest. Aina libedamal läheb :)
Kasparil sai siis 24 pealt 54 peale tükkide arv tõstetud :) Sai ka väga edukalt hakkama.

......

Kaspar, (2a10k): "Ma tahan!"
Ainar: "Mis sa tahad?"
Kaspar: " Ettekujutada!"
:DDD annab ikka tulla selle peale.

.......

Lõpuks võtsin ennast kätte ja hakkasin uurima nina-kõrv-kurguarstile aega, Kaspari jaoks. Kaks saatelehte olen juba aegumiseni lasnud kapis seista. See aasta juba kolmas nohu algas täna Kasparil, kõik on nädalaste vahedega olnud. Aitab küll: lapsest on kahju ja endast ka juba. Nohiseb ta ka ikka pidevalt ja aina rohkem on mul tunne, et ta räägib ka kuidagi läbi nina. Laseme need adenoidid üle vaadata. Märtsi lõpuks sain aja, see on tegelt isegi hästi. Nii et nüüd on mida oodata.

Gretele oleks vaja nahaarsti aega. Loodan, et see saateleht nüüd ei jõua aeguda. Tal mingi väike punn käe peal.(vist miskit hemangioomi sarnast) Sünnimärk see igatahes pole. Perearst arvas, et võiks nahaarstile ikka näidata kindluse mõttes.

1 comment:

  1. Anonymous19/2/12 03:43

    Ettekujutuse peale sai ülepikaaja hästi naerda.On ikka mõmsik!
    e

    ReplyDelete