26.8.09

Koos!




Nad on nii armsad koos! No tegelt, kui päris aus olla, siis mitte alati(siis kui Grete Kasparit tirib ja patsustab), aga igapäevaga aina rohkem :) Kasparile väga meeldib jälgida Gretet. Alati ta naeratab, kui õde käib talle midagi seletamas. Ja kõige parem tuju on Kasparil, kui õde nutab... miskipärast see kisa, mis vanemaid kõige rohkem ärritab, teeb sellele väikemehele rõõmu.




Täna pärast vannitamist läksime suure voodi peale, Gretele meeldib seal hirmsasti peitust mängida teki all ja kindlasti peab Kaspar teda otsima. "Beebi, otsi!!! Grete peidus!" Täna nad lamasid seal voodil kõrvuti ja Kaspar seletas väga tõsiselt midagi Gretele, Grete seevastu siputas ja käskis Kasparil ka siputada. Kaspar aina rohkem üritab Gretet katsuda, kogemata haarab tal riietest kinni või lööb vastu nägu, siis tuleb väga kindlameelne vastus:"Lüüa ei tohi!" Teinekord aga on Grete hirmus õnnelik, kui venna teda juustest kisub või nägu silitab.




Kui Grete hommikul ärkab, on talle kõige olulisem kohe vennat teretama minna, musid ja kallid on siis eriti tugevad. Kui beebi teises toas magab ja kisaga ärkab, siis on Grete kohe platsis: "Emme, appppiiiii! Beebi nutab!"




Õe ja venna armastus!

1 comment: