8.10.09

Pereklubi sõbrad

Enam pole vist kellelegi uudiseks, et Grete Mai on Maipõrnikas. See nimi koondab enda alla ühed toredad lapsed, kes on peaaegu kõik 2007 mais sündinud. Meil on sealt väga palju häid tuttavaid tekkinud, kes käisid Grete Mai sünnipäevadel ja kellega saame igapäevaselt kokku, on neid kellega suhtleme pea iga päev msn'is ja siis need kellega räägime pereklubi foorumis. Seal on rahvast üle kogu Eesti- Tallinnast, Tartust, Viimsist, Türilt jne ja ka meie kodulinnast Keilast.

Aga uudiseks on võib olla see, et Kaspar on Aprillisuslik! :D Tegelikult on idee täpselt sama, mis Maipõrnikatelgi, ainult et selle nime taha peituvad 2009 aprillis sündinud lapsed. Kuna aega on vähem, kui Gretega oli, siis nende inimestega oleme pisut vähem kohtunud, kuid oma tegemistest räägime ja teiste tegemisi jälgime peaaegu iga päev. Ühe tüdrukuga, kes on Kaspariga ühel päeval sündinud, käime näiteks koos Keilas võimlemas!

2 comments:

  1. Anonymous8/10/09 16:57

    OH Sa Karupoja Suslik sai Sust!

    ReplyDelete
  2. Kasparsuslik teatan sulle,et SU esimese sügise ja PõrnikasMai sinu kolmanda sügise kaks okt.kuu esimest laupäeva ilma on nii ilusad: soojad, päikselised,kuivad olnud. Väike öökülm on imeilusaid värve lisanud ja maal on ühtlaselt sinise taeva silmapiir ääristatud vahulise pordüüriga.

    ReplyDelete