30.12.09

"Hätsi tudusin!"...

...niimoodi vastab Grete iga hommik, kui ta ärkab, ükskõik, kas on ta öö läbi röökinud või öö läbi kordagi tõusmata maganud.....nagu täna öösel!!!!!! Hurraaaa!!!
Ainar on viimased nädal aega maganud Grete toas madratsitel, et öised toimetused kergemad oleks. Iga ööse Grete nutab ja kurdab kõhuvalu ja tahab oksendada jne. Täna hommikul aga Ainar tõusis kell 6 ehmatusega üles, et mis toimub?mis kell on?misassja, keegi polegi häält teinud? ja magas edasi. Tõesti, tõesti, lõpuks ei seganud keegi Grete und, laps sai lõpuks ometi magada ja ennast välja puhata. Rõõmsalt ärgates teatas ta, et magas hätsi ja Mikit palun! Mikiga medali shokolaadi! Ja järgmine hetk ta juba teatas, et tahab lasteaeda minna :) Pani oma lasteaia riided selga ja käib nüüd toas kingadega :D Oiii, ma olen õnnelik, sest laps on õnnelik.

Loodan nüüd, et lõunaunest ärkamine oleks sama lõbus. Eile hommik oli ka tegelikult sama rõõmus ja peale lõunaund hakkas jälle trall pihta. Kõht valutab jne. Panime arstile ikka aja ja oiii, seda kisa, mis siis tuli, kui selgitama hakkasime, miks on vaja arstile minna. Ei teagi, miks ta nii paaniliselt arsti kardab...meil on nii tore perearstikeskus ja pole ka mingit halba kogemust olnud ju. Kuna meil aga öö nii hästi läks, siis hommikul helistasin arstile ja käntseldasin aja ära, sest mis ma lähen last sinna piinama. Kui nüüd vabade päevade jooksul ikka paremaks ei lähe, siis käime arstil järgmise nädala algul.

Eile käisid meil veel ühed hilinenud päkapikud ja tõid Gretele ühe armsa kutsu.
"Emme, see ei ole kutsu, see on koer!(ise itsitab)emmel läks sassi!! (ja itsitab veel rohkem)" taetas Grete mulle. Hästi armas väike koer on, Grete nii hoiab ja kallistab teda.

2 comments:

  1. Meil ka üks kutsadest selline, ainult hall. Sellised on need korterilapse lemmikloomad :D

    ReplyDelete
  2. Ma ei saa mainimata jätta... vales jalas kingad... :D Meil käib praktiliselt terve rühmatäis lapsi algul peale magamist nii ringi :D Kuniks ma märkan öelda et... pange õigetpidi jalga :p

    ReplyDelete