3.12.09

Ise tehtud asjad...


Kui Grete alles mu kõhus oli, siis meisterdasin talle ise voodi kohale karusselli. Gretele see meeldis väga ja ta mängis sellega nii hoolega( http://karum6mmi.multiply.com/video/item/6/Energiamaandus ), et nüüdseks on karussellist vaid mõned osad järgi jäänud.

Need osad on aga hirmsasti Kasparile meeldima hakanud. Need on kaks kõrinat...ta võib neid päeva jooksul mitmeid kordi närida, lutsutada, uurida ja raputada. Mul loomulikult hea meel, et tegemisest kasu oli ja lastele rõõmu pakub.

Kes tahab järgi teha, siis iseenesest on asjad väga lihtsad.
Sinise-punasega kõrin: üllatusmuna sisse on pandud tanguterad, ümber on täiesti suvaliselt heegeldatud ümbris. Külge on pandud üks kelluke, kui tanguterade helist vähe peaks olema ja veel on külge seotud lõngajupid. Mu arust Kaspar ongi nendest narmastest kõige rohkem huvitatud, vahest lutsutab niisama ja kui rohkem huvi on, siis uurib tükk aega ja sätib neid sõrmedega.
Oranz kõrin: sees on pisut suurem lutsukommi ümbert saadud muna. Sisse panin aga plastmassist kuulid, mis väga mõnusalt krõbisevad. Ümber on samuti heegeldatud ümbris.
Täna hakkame koos Gretega piparkooke tegema...

No comments:

Post a Comment