25.3.10

Ikkagi :(

Grete Mai hakkas eile õhtul aevastama, ikka niimoodi tihedalt, et hakkasin nohu kahtlustama. Kõik need päevad oleme kodus küüslaugu auru sees, olen teepuuõli tilgutanud patjadele, villased sokid on öösel sinepipulbriga jalas, rinnale külmetuspalsam ja mõned korrad ka sudafedi andnud, aga kahjuks pole midagi aidanud järelikult. Kui ikka nohupisik sees, siis vist pole seda võimalik nii nõrkade asjadega ära hoida :( . Täna hommikul Grete ainult aevastab ja ikka tatti tuleb juba ka. Silmad on pisut "nohused". Oehhhh, ma olen nii ütlemata kurb ja täiesti pettunud endiselt nendes vanemates :( Magada sain ka öösel nii halvasti, et vägisi kipub täna hommikul nutt peale. Otsustasin siiski, et pildistamist ära ei jäta, tehke mis tahate. Ehk tal nüüd poole päevaga nii kehvaks ei lähe, et ta piltidel väga hädine jääb. Teate ju isegi kui hull see nohu esimestel päevadel on, silmad on punased ja vesised ning tatti jookseb vahetpidamata. Kõik see ju jääb piltidele.

Ja no peale selle oleme ju nädalakese kindlasti kodus, nii kahju, munadepüha nädal ju tulemas, siis oleks kindlasti lasteaias nii põnev sellega seotud teemasid kuulata-joonistada-meisterdada. :(

Õnnetu.....

1 comment:

  1. Tervisekallid teile sinna meie poolt ... mind ajab ka endiselt vihale see, et haigeid lapsi rühma tuuakse :( ... me õnneks see nädal eemal olnud ;) ... terved!

    Teie ravige ja saage ruttu-ruttu terveks ... et nüüd Kaspar pääseks ...

    ReplyDelete