14.3.10

Vahejuhtum kell 2 öösel

Kell 2:15 öösel hakkas Kaspar nutma ja ma arvasin, et ju on söögiaeg jälle käes. Läksin teda sülle võtma, ta kõõksus. Sain juba aru, et midagi on valesti. Ta oksendas.....ja ta oli juba varem ka millalgi voodisse oksendanud:( riided olid märjad ja toiduga koos ja ta ise ka :( oeh, mul oli paha tunne. Ruttu hakkasin koristama. Võtsin tal mustad riided seljast ja jätsin ta meie voodisse, ta oli ise nii mõnusalt rõõmus, mis siis et kell oli 2 öösel ja peaks paksu und magama. Ma arvasin, et kui talle piima nüüd pakun, siis see tuleb kohe välja, aga arvasin, et tal kõht suht tühi ja niisama magama ei jää. Ainar tegi väikse koguse piima ikkagi...jõi kõik ära ja sama ilusti tuli see kõik välja. Olin jälle kõik ära koristanud, kui tuli korra veel päris paras kogus. Ise ta oli endiselt rõõmus ja rahul...sai vaevast lahti. Ja siis oligi kell juba märkamatult 4 saanud ja jäime kõik kopsti meie voodisse magama, ei julgenud Kasparit ka endast kaugemale panna. Ise kahtlustan seda soorirohtu selles oksendamises, paks kleepuv geel. Ma isegi ei tea, mis maitsega see on.

Õnneks Kaspar magas hommikul kauem, saab pisut puhata. Grete oli ikka kell 6:25, nagu kõik viimased hommikud. Oeh see on väsitav...nii vara ärgata. Ja kaks nädalat on kella keeramiseni.....

4 comments:

  1. Kas see soorirohi on Daktarin? Seda ju määrid ainult suhu, mitte, et ta neelab alla? Aga võimalik, et see on selle rohu kõrvamõju ...

    ReplyDelete
  2. Anonymous14/3/10 21:26

    See sama jah, aga eks ta läheb ju ikka alla ka ja pakil oli kirjas ka, et võib oksendamist põhjustada. Ma panin õhtul nati luti peale, et kauem suus oleks ja ju siis hakkas öösel häirima. Õnneks päeval pole midagi olnud enam.

    ReplyDelete
  3. Mingi kõhviirus on ka lasteaedades liikvel... ja seda saab ju Grete kenasti koju "tuua"... võis ka sellest olla. Aga hea et laps ise rõõmus ja roosa! Pidage vastu :)

    ReplyDelete
  4. Anonymous22/3/10 13:20

    Daktarini kõrvalmõju on jah oksendamine, Karmenil oli ka.

    Pille

    ReplyDelete