23.9.10

Bronhiit

Neljapäev. Kasparil tuli eilsest päris korralik köha. Öösel tõusis isegi korraks palavik. Tatti voolab endiselt, aga silmad on mõlemal korras. Arsti kirjutatud silmatilgad aitasid u poole päevaga väga hästi. Grete on juba suht terve, natuke ainult vahest nuuskab veel. Muidu lapsed ise tunnevad end suht hästi, mängivad ja toimetavad asjalikult, paneme puzzlesid kokku ja ehitame klotsidest maju jne jne.

......

Reede. Kasparil on nüüd kahel õhtul väike palavik olnud, magab palju, köha pisut lahtisem, kui ikka päris korralik. Perearstiga konsulteerides selgus, et käime ikka Kasparit näitamas. Tulemus: bronhiit. Põletik ka veres. Hakkame AB-d võtma, juurde saime Ventolini siirupit ja Zyretcit, see oli kodust otsas. Auru teeme edasi. Püsime kodus.

Grete Mai läks täna(reedel) lasteaeda, neil pidi seal väike matk parki olema. Kuna tal silmad korras ja nohu ka ei ole ja ta nii ootas juba sõpradega kohtumist, siis läkski aeda. Panime talle kõrrejoogi, müslibatooni ja porgandid(ka sõpradele) seljakotti kaasa, oi kuidas ta seda matka ootas :) Eile õhtul ta paaril korral köhis ja samuti öösel. Ma nüüd hoian hinge kinni, et tema terveks jääks.

Jälle on õhus küsimus, et kas teha lastele Pneumokoki vaktsiin????

2 comments:

  1. Oh kullakesed! Kasparile kiiret paranemist! Meil jälle nohu majas, Karoliinal lippab tatti ikka mõnuga :( ... Laureenal ok, kuigi eks näis, kui lastekast kodus, kas ikka ok :P.
    ... ja lasteaia üritused on vahvad, lapsed niiiiiiiii ootavad ... Gretel oli kindlasti mõnus.

    ReplyDelete
  2. hehe, vaktsiin muidugi mitte teha ;)
    Mina ju vana vastane...

    ReplyDelete