25.9.10

Nädalalõpp

Ükspäev võtsime kõik puzzled lastega ette
ja hakkasime tükkidele õigeid kohti otsima.
Päris põnev oli ja tegevust jätkus tükiks ajaks.
Nii, reedel sai siis Grete lõpuks lasteaeda. Loomulikult ei suutnud ta õhtul lasteaiast koju tulla, terve nädala jagu eemal olemist oli vaja tasa teha. Õhinal rääkis õhtul oma matkal käigust lauluväljakule ja muudest põnaevatest tegemistest.


Kuna meie peame Kaspariga tubased olema, siis Grete Mai on täitsa issi laps. Tegimegi reede õhtul proovi, et kas Grete Mai saab issi trennis üksi ka hakkama. See hooaeg oleme seal juba korra käinud ja lastele väga meelis. Saatsime siis Grete Ainariga kaasa ja kõik oli ilusti läinud, ise sai pissil käidud ja vaatas pallimängu pealt.


Laupäeval läksid nad kahekesi suvilasse õunamahla tegema, eelmine nädal sai 40l tehtud ja õunu jäi järgigi. Ilm on meeletult ilus, sooja paarikümne kraadi ringis ja päike paistab. Grete saab vähemalt õues olla.


Ma see nädal tööl ei käinudki. Ega see kerge pole kahe lapsega päevad läbi toas olla. Õnneks hakkasin trennis käima ja see on hea võimalus ennast kodust välja vedada. Ma ei tea, millal viimati tihemini trennis käisin, vist siis Viimsis, kui Grete pisut alla aastane oli. Tõesti mõnus on jälle ennast liigutada.

No comments:

Post a Comment