16.1.11

3D

Mu õde pakkus, et tal vaba nädalavahetus ja võiks lapsed oma juurde võtta. Mis mul selle vastu saab olla. Reedel pakkisime asjad ja Ainar viis nad Inese juurde. Ma tegin see aeg ühe kiire tööotsa ära :) Ja pärast kiirustasime ise kohe linna kinno. Turisti vaatama, meeldis :)

Laupäeva hommikul saime korralikult kodu kraamida. U 1,5 poe kilekoti täit mänguasju ja muud mõttetut sodi läks prügikasti. Laste mänguasjad kohe jälle palju paremini organiseeritud ja sorteeritud ja kodu korras. Peale seda suundusime jälle linna, loomulikult kinno :) Vaatasime siis esmakordselt 3D kino(Roheline Vapsik) ja mõlemale meeldis. Hoopis teine tase.

Lapsed olid rõõmsad, kui neile järgi läksime. Algul piilusime läbi klaasi, et mis nad seal teevad, Lotta toimetas Kaspariga ja Grete omaette, vahva. Lapsed olid tublid, eriti kiideti Kasparit, et kui mind pole, siis ta pidi ideaalne laps olema: sööb korralikult, mängib, toimetab kõike ise ja rahulikult, magama jääb ilusti ja üldse on üks vahva põnn. Mu ema ikka ütleb, et ta võiks nii väikseks jäädagi. Ema käis ka korra seal lapsi hoidmas ja tänu sellele saime meie veel 3-4 lisatundi vabadust :) Ema kiitis Kaspari õppimisvõimet...eks ta ongi praegu sellisis vanuses, et paljud temale eakohased tegevused jäävad hästi külge. Grete on hoidjate juures pisut raskem pähkel, aga eks tal vanus ka selline.

Igatahes hoidjatele suur, suur tänu ja järgmise korrani :)

No comments:

Post a Comment