20.5.11

18.05 Grete Mai 4

Ajaliselt läksid nüüd postitused pisut sassi, aga peale laste sünnipäeva nädalavahetust juba kolmapäeval oli siis Grete Mail päris sünnipäev. Sellele päevale langes veel mitu tähtsat asja.

Grete Mail oli lasteaias ka veel Perede spordipäev. Ilm oli ilus ja läksime kõik kohale, isegi onu Reinu kutsusmie kaasa, kes lõpuks mitte Kasparit ei hoidnud vaid võttis koos Lauraga spordialadest osa :)

Igal vanusegrupil oli 3 spordiala, Gretel siis pallivise, takistusrada ja suure palli veeretamine. Grete on alati olnud igas võõras kohas algul pisut ettevaatlik ja pigem pelgab, aga pärast harjub ja on väga aktiivne, nii ka seekord. Kaks ala tegi ta emmega koos, viimase issiga. Kõik lapsed said pärast ka väikse kingituse.

Ja siis üks mitte vähem tähtis asi ka üle märkida :D Kaspar kutsus esmakordselt seal spordipäeval Ainarit issiks ja mitte kogemata vaid edaspidi polnudki enam ättät Ainar jäigi issiks :) küll tal oli hea meel.

Meie kiirustasime edasi koju, Gretel tulid veel mõned külalised, et sünnipäeva ka õigel päeval tähistada. Kingi saamine on iga lapse jaoks väga põnev ja kui neid veel mitu päeva järjest tuleb, siis on ju eriti lahe ja selliseid asju, mis laps ootab. Pet Shop oli kindlasti selle aasta sünnipäeva märksõna :)

No comments:

Post a Comment