23.11.12

Esimene avarii

Ei, ei, õnneks mitte autoga...PRILLIDEGA!! Lapsed eile õhtul toimetasid ja mängisid kodus ja nii see prillisang kuidagi tagurpidi läks. Mind ka teiste prillidega laste vanemad hoiatasid, et ole valmis pidevalt parandamas ja painutamas neid käima, aga no ma ei uskunud, et see esimene laks juba paari nädala pärast juhtub. Loodetavasti saab need lihtsalt korda.

Muidu on lasteaia nädal ilusti läinud. Kõik viis päeva on lapsed rõõmsalt rühmas käinud, hommikuti saame nüüd üles kergemini multikate abiga, aga sellegipoolest jõuame aeda viimasel minutil. See nädal on kadripäevateemaline olnud. Eile käis Grete Mai rühm Harjumaamuuseumis kadri ja mardikommetega tutvumas, said endale valged riided selga ja kuulasid asjalikku juttu. Täna on lasteaias saalis kadripäevaüritus. Hommikul läksid ilusti valgete riietega rühma. See teeb alati päeva huvitavamaks laste jaoks, kui midagi erilist on teoksil.

1 comment:

  1. Ma olen ilmselt midagi ammu maha maganud, aga mispärast Grete Maile prillid kirjutati? Sobivad, muide, imehästi sellele lapsele :-)

    ReplyDelete