9.9.09

Issiga lasteaeda

Täna hommikul siis öeldi, et ei taha minna. Aga kui olime silmad puhtaks pesnud, siis pani ruttu riidesse ja ootas juba esikus issit. Kui nad uksest välja hakkasid minema, siis sai aru, et emme ei tulegi täna kaasa ja lasi oma nutul päris kõlavalt koridoris kajada.

Lasteaias oli ka nutuga riided vahetanud, issi sülle ei võtnud, läks kasvataja sülle hoopis. Kui Ainar akna tagant mööda läks, oli veel pikem nägu tipsile pähe tulnud. Aga kuna seal teised lapsed juba värvidega plätserdasid, siis usun, et tal selle tegevuse juures kurb tuju kiiresti üle läks.

Täna üks "jama" ka.... :) Grete valib ikka hommikul ise riideid endale ja kuna ma eile siin talveriideid sorteerisin ja vaatasin, mis parajad, siis Grete kiindus oma talvemütsi ja pidi selle täna hommikul ka pähe panema. Unustasin ise talle õhema mütsi kaasa ka panna. Täna nii soe ja päiksepaisteline ilm, pääääris raske võib ikka selle mütsiga õues olla.


Täna siis jälle proovi kord, et kas ta jääb sinna magama. Kell on hetkel 12:25, kui seda juttu kirjutan ja nad sätivad tavaliselt magama siis. Loodetavasti ma telefonikõnet ei saa :P

Lõpp hea, kõik hea! Panin Kaspari kotti ja läksime Gretele järgi. Mõnus vaikus oli täna seal. Kõik lapsed olid veel alukate väel ja kasvataja pani neid järgemööda riidesse. Kui ukse vahel piilusin, siis lapsed kordamööda vaatasid mu poole, eks igaüks vaikselt lootis, et just tema eme tuble. Siis nägi ka Grete mind: " Emme tuli! Pia, vaata, Grete emme tuli!" Panime siis riidesse ja jalutasime koju. Tundus, et nad olid täna päeval ka jalutamas käinud, kuna helkurvestid olid kapi peal. Ja õhtul tegi Grete jälle rekordi, läks juba 21:20 magama.

No comments:

Post a Comment