2.10.09

1.oktoober

Kuna Kaspar kasvab tänu rinnapiimale jube hästi, siis arst soovitas püreede andmisega 5,5 kuuseni oodata ja siis vaikselt proovima hakata. Nii ma siis valisingi kuupäevaks 1.oktoobri, kui lisatoitu andma hakkan. Ainar juba ammu rääkis Kasparile, et esimesel oktoobril tal veab, saab lõpuks päris sööki ka :D
Nagu Gretegagi, teen ma ka praegu püreed ise valmis, nii on palju tervislikum ju. Kõige esimeseks proovime kartulit. Tegelt, mis söömine see on, pigem uute maitsetega harjumine, sest kogused on ju algul imetillukesed, 1 teelusikatäis.
Emotsioonid olid arinevad. Esimese ampsu peale läks suu pisut kõveraks, teise ampsu ajal avastas Kaspar, et suu täis on päris lahe puristada, kolmas amps söödi rahulikult ja neljanda ajal tulid juba külmavärinad peale :D Palju seda "pläga" siis sööma peab? Tegelt rohkem ei andnudki talle, see õlgade väristamine oli heaks märgiks, et uus maitse pisut vastu hakkas :)

Nüüd oleme juba 4 päeva ainult kartulit proovinud ja Kasparile täitsa meeldib, vähemalt ta ei aja suust seda välja ja natukene sööb ilusti, huviga teeb juba suu lahti, kui lusikas silmapiirile tuleb. Täna proovime lillkapsa ka ära.

No comments:

Post a Comment