7.10.09

Koosolek

Täna oligi siis see kurikuulus lastevanemate koosolek :D
Ja ma tulin sealt tagasi nii mega-heade emotsioonidega. Meil on suppper kasvatajad sattunud rühma, meil on väga ilusad ruumid lastel, meie rühma lastel on väga vahvad ja toredad vanemad, kelle koostöö koosolekul väga hästi sujus. Ja kõik üksmeelselt lootsid, et meie toredad kasvatajad jätkavad ka järgmisel aastal meie rühmaga.
Aga muidu arutati igasuguseid lasteaiateemalisi asju....jõulupakid, laste sünnipäevad, NOHU ja muud haigused, pildistamine(järgmine teisipäeva on lasteaias pildistamine), kodukord, laste riided jne jne. Rutiin ühesõnaga, just neile, kelle vanemad lapsed juba lasteaias käivad. Minu jaoks oli enamus asju uued ja päris tore oli kuulata, kuidas lasteaias asjad tegelikult käivad. Ja õnneks pidin tõdema, et kõik asjad olid on meelepärased, polnud küll midagi sellist, mille üle nuriseda. Ja nii tore, et polnud ka eraldi laste kiitmist ega laitmist nagu olen kuulnud osadelt emadelt. Kasvatajad rääkisid ainult naljakaid juhtumisi meie põnnidega.
Ja näiteks selline tore asi leiab meie lasteaias aset, et kaasatakse isasid lasteaia tegevusse"Isad lasteaeda". Kui isadel on selline huvitav töö, mida lastele tutvustada, siis on nad oodatud. Novembris vist pidid tulema päästetöötajad, detsembris politsei. Ainaril on vist pisut vara radiaatoritest, õhksoojuspumpadest ja kateldest minna rääkima :D Ja kui isa on huvitatud, siis ta võib ka mõni päev niisama minna lastega rühma mängima ja kasvatajaid aitama. Hästi tore idee!
Kuna meil on igas rühmas akvaarium, siis loodeti, et leitakse ka selle eest mõni pädev hoolitseja/abiline, aga kätemerd siis ei tulnud.
Pandi ka idanema idee oma rühmale koduleht teha. Pakkusin välja, nii palju kui mul võimalik Kaspari kõrvalt, et võin mõndasid tähtsamaid tähtpäevi ja sündmusi minna fotokaameraga jäädvustama ;)
Igatahes nii hea tunne jäi sellest üritusest ja ütlemata hea meel, et Grete nii toredasse rühma sai.

Sinilinnu rühma moto:
Igas inimese on killuke päikest, oska seda hoida!

Mõelge selle peale!

No comments:

Post a Comment