14.12.09

8 kuune Kaspar


Täna jälle 14 kuupäev. 14.dets. Seekord saab Kaspar 8 kuuseks. Üks hammas suus. Käpuli käimine pole enam mingi küsimus, püsti ajab ennast igale poole ja väga osavalt juba. Toe najal sammub pisut edasi ka, kui vaja midagi kätte saada. Laliseb ka pisut, eriti kui oma näpud suus on või mõni mänguasi igemete vahel ripub. Suure õega suhtleb ka omal moel, naeratab talle palju ja käib juustest kiskumas. Ajalehti ja muud paberisodi on kasvõi üle laipade nõus kätte saama ja nätsutama. Eile näiteks käputas sajaga vannituppa ja kohe kättpidi õe pissipotti ja võttis paberi sealt välja :S No ikka jutub :D Väkk.... Aaaa, ta ei käi pissipotis ainult kättpidi, iga hommik istub seal ja teeb oma hädad sinna, ise on üpris õnnelik. Rinnapiima saab ka endiselt, lutti ja lutipudelit ei tunnista.

Magab päevas 3 korda. 2 lühikest uinakut ja lõunal üks paari tunnine. Õues võib isegi kauem magada vahest.

Lisatoitu sööb ka 3 korda päevas. Hommikul putru, näiteks tänahommikune esmakordne kaerahelbepuder polnud talle eriti meelejärgi. Päeval siis mingi püree lihaga ja õhtul midagi ilma lihata, üldjuhul puuviljapüree. Paaril korral on saanud maitsta ka toorest õuna ja porgandit, oma näpu vahelt, seda ta nautis küll :)

Täna on siis selle talve esimene külmem ilm. -9 kraadi näitas meil akna taga, Ainari telefon aga hoopis 14 miinust. Aga aknast vaadates on ilm ilus sellegipoolest. Lumi on maas ja päike paistab. Mõnus karge talveilm.

3 comments:

  1. Kaspar-Suslik-Karupoja tubli oled.vanae.

    ReplyDelete
  2. Palju õnne meie lemmikpoisile!

    ReplyDelete
  3. Tal on fantastiliselt armas naeratus (A) Ja nii kiiresti ikka on kõike tegema õppinud :) Tubli mees! ,)

    ReplyDelete