8.2.10

Nädalavahetuse tegemised









Laupäeval tõusime hommikul nagu ikka 8 ajal, toimetasime, sõime ja pakkisime meid kõik autosse. Sõit algas Raasikule, nimelt mu isal oli sünnipäev. Lapsed jäid mõlemad sõidu ajal magama, nii et ma sain kohale jõudes ka pisut niisama ringi vaadata ja vanaemaga juttu rääkida. Fotokat kaasa ei võtnud, aga see oli viga, sest maal oli pilt endiselt ilus ja valge. Mõne aja pärast jõudsid ka Ines ja Lotta. Lapsed sai õies mõnusasti möllata ja kelgutada. Isa ja Ainar kaevasid neile lumehunnikusse koopa ka ja see oli tõeline hitt.
Pärastlõunal pakkisime jälle kotid kokku ja hakkasime kodu poole tagasi sõitma. Erinevus oli vaid selles, et autos olime me 4 asemel 5kesi. Lotta tuli meile ööseks. Tegelt ta pidi juba eelmine nädalavahetus tulema, aga kuna meil paras laatsaret kodus oli, siis jätsime külaskäigu ära. Nüüd aga lapsed juba ootasid, sest oli lubatud ja tegimegi Lotta küllakutse seekord teoks. 3 lapsega kodus. Ausalt öeldes mitte midagi keerulist, pigem ütleks, et lihtsam, sest Grete ja Lotta saavad juba nii mõnusasti läbi ja toimetavad ja mängivad koos. Puzzletasid, voolisid plastilliniga, käisid vannis jne. Juukseid lõikasime ja patse punusime :D Isegi öö läks hästi, ennem meie magama jõudmist korra käis väike trall, Grete nimelt nägi vist halba und ja karjus, et tema tahab nüüd koju :D see asi aga sai lahendatud ja ülejäänud öö möödus vaikselt magades. 5 aastasega pole enam öösel küll probleemi, tema magab läbi öö ilma ärkamata.
Hommikul sõime pannkooke ja lapsed tegelesid joonistamisega ja kuna kõigile kolmele leidusid meie mänguasja kastidest rongid, siis oli ka nendega lõbu laialt tükiks ajaks. 12 ajal, kui Kaspari lõunauni tuli, siis kupatasime kõik lapsed õue lumehange. Ja pärast seda läks Lotta oma koju. Kaspar magas kokku 3h ja Grete läks pärast õueskäiku ka magama lubadeuse peale, et õhtul tulevad külla Hiiumaalt vanaisa ja 2 tädi :) Vahva! Jällegi oli lastel(eriti Gretel) õhtul tegevust .Grete sai koos tädidega maalida vesivärvidega, mulle puhuda, plastiliiniga voolida ja niisama möllata. Öö oli üllatavalt vaikne, Grete magas rääkimata ja ärkamata kogu öö. Nii mõnus!

No comments:

Post a Comment