11.2.10

Paha lugu

Täitsa õnnetu olen...Grete rebis täna Lotte raamatust kaks lehte välja ja tükeldas täitsa ära. See on tõesti meil üks parimaid raamatuid, esiteks on see nii ilusate piltidega, korraliku köitega ja üldse üks lemmik raamat, iga õhtu loen sealt unejuttu. Teiseks sünnipäevaks vanaema kingitud.

Jälle tõestus sellest, et kui laps liiga pikalt ja haudvaikselt oma toas toimetab, siis see ei saa head tähendada.


Kui see paha lugu välja jätta, siis ülejäänud aja on Grete Mai viimasel ajal üks ütlemata tubli tüdruk. Aasta algusest saati on ta terve püsinud ja saanud kogu aeg lasteaias käia. Täna olid nad näiteks emmele-issile südamekujulise sõbrapäeva kaardi meisterdanud. Selle nädala teema on sõprus. Räägivad, kes on nende sõbrad ja millised on head sõbrad jne. Õpivad oma sõpru lohutama, kui keegi on kurb või haiget saab. Mind kohe esmaspäeva kallistas ja ütles: "Kallis oled sina!" Ja selle nädala hittlause on Gretel: " Mul on üks mõte!" :D
Vannale aitab lutti suhu panna, enam ei rändagi see igakord tema enda hammaste vahele :) Nukuga endiselt jäljendab neid asju, mis ma Kaspariga teen, täna näiteks hoidis kätest nukul kinni ja tegid tipa-tapa koos. Siis kui nuku ära väsis, siis võttis puusa peale istuma :)

No comments:

Post a Comment