4.3.10

Kaspar käib

04.03.10 õhtu. Kasparil on nii palju julgust, et laseb ise toest lahti ja läheb. Muidu varem ikka lootis meie peale ja meie pidime julgustama. Tasakaalu on nii palju tekkinud, et jõuab järjest päris pikalt käia, et pikali ei kuku. No te mõtelete nüüd, et mis on päris pikalt :D oma kümme sammu kindlasti ja jõuab ilusti ühest sihtmärgist teiseni. Ja üldse on ta hoiak teistmoodi, kui mõned päevad tagasi, tugevam ja enesekindlam, ei löö kõikuma ja ei kuku pärast kahte sammu kohe potsti pikali. Kui ta on meie najale ennast püsti vinnanud ja ma eemale astun, siis jääb ka ilusti tugevalt seisma. Eks ta veel harjutab ja iga päevaga saab osavamaks, aga suure "sammu" algus on tehtud. Hurraaa!

Ja Grete on nii armsasti vaimustunud venna käimisest. Teeb ise samamoodi väikseid saame nagu harjutaks ja siis võtab Kasparil käest kinni ja toetab teda.

3 comments:

  1. Anonymous5/3/10 09:30

    Kui vanalt Grete-Mai niikaugele jõudis? e

    ReplyDelete
  2. Täpselt sama vanalt, 10, 5 hakkas proovima ja 11 kuuselt liikus püsti juba üsna palju. Kaspar hakkas harjutamisega pisut varem küll pihta, aga ma usun, et 11 kuuselt on nad samal tasemel.

    ReplyDelete