26.3.10

Kaspar oskab


Kaspar on omandanud viimastel päevadel palju uusi asju.

1. Kindel number üks oskus on diivani peale ronimine. Esiteks talle hullult meeldib diivanil olla ja nüüd kui ta on võimeline ise sinna saama, siis kogu aeg rinibki ja turnib. Suurem diivan on pisut kõrgem, siina peale saamine võtab pisut kauem aega, aga väiksele diivanile saamine pole enam mingi probleem. Maha oskab ka ilusti pepu ees tulla, kui soovi on, aga ma kardan selle pärast, et tal ju igasugune ohutunne puudub ja oskus arvestada, kus ta parasjagu on ja nii ta sätibki ennast istuma nii diivani servale, et võib kukkuda. Ühesõnaga, missiis, et ta ise peale ja alla saab, siis turavama peab teda seal ikkagi.

2. Oskab rõngaid torni otsa laduda.
3. Lego klotse oskab omavahel kokku panna suure pusimise peale. Neid niisama üksteise vastu on ka mõnus kolkida.

4. Nii armsast sirutab sõrmed ette, kui on vaja õueminekuks kindaid kätte panna. Grete ei teinud seda nii väiksena üldse ja pole ma seda ka Kasparile õpetanud, lihtsalt ükspäev hakkas nii käsi sättima, üldse on õueminekuks riietumine normaalsemaks läinud, pole seda hulluseakisa enam.

5. Nüüd vist võib öelda, et Kaspar öösel ei söö piima üldse. Nädal juba kindlasti. Lutt ja vesi aitavad uinud, kui öösel ärkab.

6. Käimine. Kuigi ta käia oskab, siis kasutab ta enamus ajast ikka käputamist. Grete sama vanalt oli kindlasti juba enamuse ajast püsti. Aga eile tegi Kaspargi õhtu jooksul päris pikad otsad, 10-20-30 sammu kindlasti ja see on nii koomiline kuidas ta käib, käed on ette sirutatud pea on kuidagi õlgade vahel , jalad harkis :)

Rohkem asju ei meenu hetkel..... uskumatu, ta on kohe, kohe aastaseks saamas :)

No comments:

Post a Comment