10.11.10

Talveks valmis


Mulle näiteks hirmsasti meeldivad aluskombekad,

see rohelise triibuline käis Gretel ka seljas

ja täna siis proovisin Kasparile...kahjuks on väike :(

Seekord siis ülekaalus Lenne firma tooted. Lihtsalt sattus nii olema, mingeid kindlaid plaane ei teinud. Mõned nädalad tagasi ostsin Gretele uued traksikad, samasugused pruunid nagu Kasparile sai kevadel ette ära ostetud. Täitsa mõnusad ja soojad tunduvad ja vettpidavad ka. Gretel on veel üks armas roheline H&Mi jope, tuttavalt saadud :) Kasparile sain samuti tuttavalt veel komplekti(püksid ja jope). Püksid on pisut suured, aga jopega käisime täna õues ja tundus, et täitsa paras. Olengi arvestanud nii, et oleks kaks varianti, üks korralik komplekt ja teiseks siis soe kombekas lasteaia ja trööpamise jaoks.


Tegelt on need riided uuena ikka hirmus kallid, nagu ühe tuttavaga täna arutasime. Õnneks on järelturg korralik ja kui silma peal hoida, siis saab sealtpäris head kaupa. No teadagi, et ma poel selles kõva käpp, aga vahest veab minulgi. Pool nädalat tagasi sattusin Perekoolis kogemata Lenne talvekombeka otsa ja kiirelt reageerides saingi selle endale. Gretel nüüd lasteaias käimiseks ka soe kombe olemas. Kindad ka olemas, mütsid ka, Kasparile ootan veel talevsaapaid, sest ütleme ausalt need Ecco niinimetatud talvesaapad küll soojad pole. Praegu veel püsib jalg seal sees soe, aga ma ei usu, et 10 miinuskraadiga. Siis sobivad need vaid autosõitudeks. Need on vanad Grete omad ja kogemus olemas.

3 comments:

  1. Meil ka jalatsite kriis, hakkasin otsima uuesti Demari lambavilla sisuga talvesaapaid, mis eelmisel aastal mõnusalt vastu pidasid ja jalad soojana hoidsid ja no mida pole seda pole. :( Ehk talve poole laieneb ka valik.

    ReplyDelete
  2. Kusjuures meil Keilas see Rõõmukaubamaja müüb ka neid Demareid, ma muidugi ei tea kindlalt öelda, kas numbrit ja mudelit täpselt on, millist soovid. Iris.

    ReplyDelete
  3. Meil on ühed teise ringi SuperFitid ja ühed Columbiad, aga kärus magades lähevad mõlemas lapse jalad jahedaks :( Eks nad ikka ringi liikumiseks on mõeldud. Või siis on asi selles, et juba kasutatud?

    ReplyDelete