9.12.10

Kiire, kiire, kiire, töö, töö, töö

Õnneks seekordse pika pausi põhjuseks pole mitte laste haigus vaid tihe graafik. Tööl käin pisut tihemini kui varem ja seda seepärast, et on aasta lõpp ja siis on alati palju rohkem tööd ja kliendid ärkavad viimasel hetkel ja märkavad, et juuksed vajavad värskendust.

Laupäevast saadik on kuidagi eriti tihedalt tööpäevi ja kuna ma pole sellega harjunud, siis väsimus kipub kallale, aga see on muidugi selline mõnus väsimus. Pildistamas olen ka käinud, üks hästi põnev töö oli, aga tulemusi saan peale jõule näidata :P

Grete on tublisti lasteaias käinud, kuigi tunda on mõlema lapse puhul, et nad igatsevad emmet, õhtul kuidagi nukralt klepuvad mu külge, olen ju palju rohkem ära olnud viimasel ajal, kui kunagi varem. Aga õnneks on see praegu võimalik, sest lapsed on terved, Grete on päeval lasteaias ja Kasparit hoiab hetkel tema vanavanaema ja nad lepivad super-hästi ja päevad mööduvad ilusti. See on muidugi meie jaoks väga suur ja tähtis asi.

Grete uuem saavutus(u paar nädalat) on, et ta oskab paela siduda :) vahepeal ise nii nautis seda oskust,e t pidevalt käis ja sidus igasuguseid paelakesi ja salle igasse võimalikku kohta. Näiteks kui ma süüa tegin, siis sidus jala külge paelu ja siis issile randme külge ja voodi külge ja endale salle ümber ja mängis kokatädi :) Ja väga palju uusi salmikesi kõlab ka tema jutu seest, mis nad lasteaias õppinud on. Eile teadustas tähtsalt puldilt näidates, kus on nr 0 :)

Kasparil tuleb ka uusi silbikesi, eile küsis ekki :) see siis tähendas tekk :) omm, omm(o seal alguses vaheldub ka muude tähtedega, aga mm-täht on eriti rõhutatud) on teadagi komm. Haii ütleb ta kui mähkut ära võtame, see ju haiseb :) Puhuda oskab ta väga hästi, haiglas olles puhusime salvrätikuid minu käe pealt lendu ja nüüd kahel õhtul on Gretega võidu saanud küünalid tordi pealt puhuda. Issi sai kakskendüheksa!


Päkapikud käivad ka. Mõlemal lapsel ripub sokk akna küljes. Gretele toob päkats iga päev tükikesi puzzlest ja iga hommik ta kasvatab oma pildikest, väike magus amps on ka lisaks. Kaspar saab samuti väikse magusa suutäie, aga ega ta sellest päkapikundusest aru ei saa ja täna hommikuks unustasin üldse midagi sussi sisse poetada ja temal pole sellest midagi. Grete pärast jooksin aga poole une pealt hommikul ruttu kööki ja sebisin sealt kiirelt midagi, aga ei julgenud enam seda tema tuppa viima minna, poetasin asjad elutoa aknalauale puzzle aluse peale. Grete oli suht pettunud kui tühja soki leidis, aga kui ma pakkusin, et äkki nad tõid kuhugi mujale midagi, siis muutus ta ärevaks. :) Emmed peavad kiired ja kavalad olema :)

Ja lapsi hoian praegu nagu kullatükke, et nad jumala eest haigeks ei jääks, sest meil on võimalus Ainariga Rootsi kruiisile nädalavahetusel minna ja lapsed jäävad mammaga koju :P

No comments:

Post a Comment