14.2.11

5-13 veebruar

Ah, et kuidas meil läinud on? Tänan küsimast, viimane nädal oleme lõpuks ometi kõik terved olnud. Enam ei mäletagi, millal viimati Grete nädal aega järjest lasteaias käis, vist eelmine aasta. Igatahes nii hea rütm tuli sisse, et ta sai hommikuti ise üles ja läksid koos issiga lasteaeda. Meie Kaspariga olime kodus või siis kui mul tööpäevad olid, siis veetis Kaspar aega mamma-papa juures. Talle väga sobib seal. Grete on ka lasteaias käies palju rahulikum, saab uusi asju õppida ja väsitab ennast piisavalt. Mõlemal lapsel on magamine ka nüüd paremaks läinud, enamus päevadest ikka kümnest õhtul nad juba magavad ja äratus on isegi Kasparil varasemaks nihkunud. 9.30 pealt 8:15 peale, mulle sobib, peaasi et õhtul nii hilja magama ei minda kui vahepeal.
Tegin väikse pildirongkäigu ka viimase nädala tegemistest. Eile käisime suvilas, Grete ühe lasteaia töö jaoks kive toomas. Ilm oli külm(veebruar kannab ikka külmema kuu tiitli auga välja), -17 aga päike on juba väga soe ja kui tööd ka veel teha, siis on nahk märg :) Kuna Kaspar jäi autosõidu ajal magama, siis saime kõvasti lund rookida, ehk mõnda aega püsivad väiksed teerajakesed ja auto koht puhas.

Talvetee...minu silmis võiks puud veel lumisemad olla :P

Lastel oli lõbu laialt, kui 17 kraadise külmaga õue läksime, puhusid auru suust üksteise võidu. Kasparile oli see eriti põnev, et ta ise saab midagi sellist teha. :)

Suvila ette päikest ei paista ja seal on lund veel pikaks, pikaks ajaks. Grete istub suure valli otsas, kus tegelikult peaks asuma plaatidest tee :)

Algul kattis maad ikka väga paks ja kohev lumevaip.

Ema oli meeletult tubli ja ajas ise jõulude ajal katuselt lume alla, sellest ka selline suur lumehunnik kasvuhoone kõrval. Ainar tegi kasvuhoone katuse puhtaks, et lumi rohkem klaase ei lõhuks. Mõned olid ikka katki. Ma samal ajal rookisin autosissesõidu puhtaks, seal oli ka oma 60 cm lund.

Üks perepilt: 13. veeb, -17, päike ja kõvasti lumerookimist selja taga. Nahk oli täitsa märg, aga tänu sellele tundus, et õues oleks hoopis nagu kakskend kraadi sooja olnud, külma ei tundud hetkekski.

Kaspari kaks suurt lemmikut: tekk(aka tema keeles) ja lutt(mämm, mämmä).

Laupäevane hommikusöök elutoas

Emme lastega :) pärast vanni ja ennem magamaminekut.

Kaspari põhitöö

Vanaisa(minu isa) sai 60 :) Oma kolme lapselapsega :)

Grete Mai ja Ainar käisid õues kegutamas ja onni ehitamas, meie Kaspariga olime toas. :) See on siis tehtud eelmine nädalavahetus, 5 jaan, hanged meie akna taga ei taha kahaneda. Kui muidu Ainar ei ulatu akna peale koputamagi, siis praegu hange otsas seistes vaatab ta vabalt aknast sisse.

Telefonist saab ka Jänku Jussi vaadata :P

Siin siis mõned näited, millega ma praegu kõige rohkem tegelen :)
Lihtsalt mul tuleb kohati see käsitöötuhin peale ja siis tuleb seda ära kasutada :)

2 comments:

  1. See roosa myts on niiiiiiiiiii ilus! Oehh. (A) Mul ei ole ainult kellelegi seda pähe panna :D

    ReplyDelete
  2. Roosafänn ;) õelapsele??? JM nukule?

    ReplyDelete