21.11.12

Hurraaa, pildid...

Võtsin lõpuks ennast kätte ja teen ühe piltidega postituse ka. Pildid annavad ikka palju parema ülevaate, mis meil siin kodus toimub.

Minu isiklikud abilised Härra Spiderman ja Preili Lumivalgeke.
 Siis kui mina ehteid teen, on lapsed ka alati kohal. Grete ka siis meisterdab oma pärlitest keesid ja Kaspar veeretab minu pärleid mööda karbi ääri. Hea peenmotoorikatöö lastele.
 Kaspar mänguhoos. Spidermani teema on kindlalt üks ta lemmikuid praegu.
Puzzlevaip. Lapsed lükkasid päris vaiba rulli ja viisid elutoast minema, selle asemel tehakse kõigist koduolevatest puzzledest uus vaip.
 Et lapsi kuidagigi motiveerida tegime ka neile lõpuks preemiatabeli. Kui kokku kogutud on 15 naerunägu, siis on midagi head tulemas. Grete mail on lasteaias näiteks preemiatabel söömise jaoks. Kui oled päeva jooksul söönud kõik kolmtoidukorda ilusti taldriku tühjaks, siis saad kolm naerunägu ja ongi preemia kirjas. Kodus saab nareunägusid hea käitumise eest.
Näitus. Kindlalt on Grete Mai lemmitegevus hetkel käeline, kas siis värvimine, joonistamine, kleepimine, pärlite tegemine jne jne. Ilusamad pildid lähevad kööki seinale. Viimasel ajal on eriti populaarsed vihma ja vikerkaare pildid.
 Pimedasse aega värvi ja valgust: Grete Mai tehtud küünlaalused. Esimene kodus tehtud, teine hingedepäeva üritusel Sakus.

Juba suht traditsiooniliseks on saanud pühapäevane pannkoogi hommik kodus.

No comments:

Post a Comment