30.10.09

Grete läks hommikul lasteaeda

Oiii...prrr...kui külm. Meil olid igatahes täna autodel aknad jääs ja kraadiklaas näitas miinust. Panin jälle Gretele talveriided selga ja nii nad issiga lasteaeda läksidki. Oktoober saab läbi ja Grete on nüüd siis 2 kuud ilusti lasteaias käinud. Nii palju õppinud, nii palju uusi sõpru saanud, nii palju huvitavat teinud ja nii palju tubli olnud.
Eile oli neil jälle teatri päev. Näidendiks oli "Sõber Helkur". Grete läks juba kodust uhkelt oma helkuriga minema ja sellest, mis seal jagati ta suurt midagi ei arvanud. Korra oli etenduse ajal kartnud ka, kui ruum pimedaks pandi, et helkurit näha oleks, aga no üks teine poiss tema kõrval ütles ka, et hakkame nüüd minema ja selle peale oli Grete arvanud, et lähme koju ära :)

Päeval käivad õues jalutamas või mängimas, üleeile oli tal näiteks kastanimuna taskus ja terve õhtu kodus oli see väga oluline kaasas kanda. Kleebivad ja joonistavad. See nädal nad kleepisid valgusfoori värvilistest ketastest. Võimlevad ja laulavad ka. Eile õhtul ta näitas mulle mingit liisusalmi, millest ma täpselt aru ei saanud, midagi sõrmede peitmisest oli see. Igatahes nii palju huvi see minus tekitas, et täna küsin kasvatajalt järgi ja siis saame koos kodus seda lugeda. Mingid teistsugused võimlemisliigutused on tal ka tulnud, mis ta vahest kodus teeb. Vahva on neil seal :)

Eile küsisin, kus Grete tööl käib?
"Lasteaias."
Aga kus issi käib tööl?
" Kaugel."
Mis tööd ta teeb?
"Räägib...onudega...kaugel."
:D

2 comments:

  1. Juba 2 kuud!!! Appi! Alles see päev oli, kui ta esimest korda läks. :) Nii tore, et meeldib :)

    ReplyDelete
  2. Grete on nii suur ja asjalik juba... alles ta sündis ju :D

    ReplyDelete