4.3.10

Lastele meeldib

Grete hitt-mänguasi on jälle nuku. Seda ta kannab nüüd lasteaias ka kaasas. Ja lõunauneks ja ööseks võtab kaissu. Otsisin Kaspari vanadest riietest midagi välja, mis mahuvad nukule selga, õues on ju külm. Vat pilti sellest pole.


Grete on nii vahvasti hakanud klotsidest asju ehitama. Varem tegi ainult torni, nüüd tulevad ka aina keerulisemad asjad. Ja siis ta on kolinud üldse oma Lego maja ja loomade ja klotsidega aknalaua peale, siis venna ei saa teda seal segada.



Gretele meeldib tema ainuke onu :D onu Rein, kui ta meil vahest külas käib :D


Lastele meeldivad kamapallid. Neid nad söövad ilusti koos, Grete lahkesti jagab. Grete võtab ilusti ükshaaval näpuga, Kaspar korralikult peoga, hirm on ju millegist ima jääda :D


Kasparile meeldivad praegu hirmsasti meie kaks rohelise-triibulist-ruudulist patja. Kui need diivanil tema käeulatuses on, siis ta tõmbab need maha ja hakkab seal peal püherdama :) pikutab ja siis sätib neid ümber jälle ja uuesti pikutab ja mürab patjadel. Samamoodi meeldib tal meie voodis teki ja patjadega mürada, kilkab ja keerutab seal.
Siis veel...hästi vaikselt sahkerdab ennast diivani otsa juurde põranda lambi lähedusse, istub diivani taha peitu ja hakkab lampi kõigutama. Hea, et see pole veel pähe talle kukkunud, vahest on hoog küll selline, et lamp käib vastu seina.
Autodega sõidab mööda koridori põrandaid

No comments:

Post a Comment